Norite pigiai ir smagiai papramogauti? Baidarių nuoma didelėms kompanijoms idealiai tiks!

parašė , 2018-03-05 10:42

Naujausios baidarėsGerėjant orams taip ir norisi nuveikti, ką nors įdomaus, bei praleisti puikiai laiką draugų kompanijoje. Atitinkamai, daugeliui iš karto kyla mintys, jog jeigu gerėja oras, tai privalu, ką nors nuveiki gamtoje. Smagiausia yra truputi tolėliau pavažiuoti, pakeisti aplinką ir tokiu būdu keletą dienų pailsėti. Tai ką gi būtų galima nuveikti gamtoje kelias dienas?

Esame įsitikinę, kad nieko geriau nei baidarių nuoma didesnėms kompanijoms surasti neįmanoma. Vien tik pasyviai poilsiauti, kepant gamtoje šašlykus, bendraujant gali būti ganėtinai neįdomu, ypač, jeigu tai tęsiasi kelias dienas. Vis dėlto, jeigu įtrauktume papildomą veiklą, kaip tai pavyzdžiui baidarių nuoma, tada pasyvus poilsis pakistų į aktyvų ir būtų kelis kartus smagiau. Ar žinote, kurie maršrutai yra patys geriausi, kiek vidutiniškai galėtų kainuoti baidarių nuoma, bei ar girdėjote, kad yra taikomos didžiulės nuolaidos, jeigu iš anksto užsisakomos bent jau kelios baidarės?

Pasinaudoti proga ir aktyviai pailsėti, išsinuomojant baidares, galima praktiškai visoje Lietuvoje. Tai yra puiku vien tik dėl to, kad nepaisant to, kuriame šalies krašte gyventumėte, pakankamai netoli ir nesudėtingai galima rasti pačius puikiausius nuomos punktus su atsinaujinusiomis baidarėmis. Vis dėlto, jeigu norite įdomesnių ir šiek tiek sudėtingesnių trasų, kad tikrai pajaustumėte minimalų nuovargį, tuomet rekomenduojame išbandyti baidarių nuomos punktus, esančius prie Žeimenos bei Aiseto.

Kiek gi baidarių nuoma galėtų kainuoti? Kaip ir minėjome, įkainiai iš karto gali būti ženkliai mažesni tuo atveju, jeigu planuotumėte keliauti ir pramogauti didesnėmis kompanijomis. Vis dėlto, jeigu jums yra reikalingos pavienės baidarės, vidutiniškai (ne savaitgaliais, ne šventinėmis dienomis) sumokėtumėte po septynis – devynis eurus už baidarę. Tuo atveju, jeigu norėtumėte papramogauti šventinę dieną, tada įkainiai turėtų pakilti keliais eurais, tačiau tokia suma tikrai nesikandžioja. Pastebime, kad laikotarpiai, pagal kuriuos yra skirstomos baidarių kainos taip pat dalinasi į dvi dalis – ankstyvoji vasara, pavasaris bei vasaros antroji pusė. Keliaudami ir planuodami, kiek reikės pinigų kelionei bei pramogoms, rekomenduojama iš karto atsižvelgti ir į pateiktus pasiūlymus.

Bet kuriuo atveju, baidarių nuoma idealiai tinka ir tiems, kurie nori pasyviai leisti laiką didžiąją kelionės dalį, ir tiems, kurie nori nuotykių, išsijudinti iš komforto zonos. Žinant, kad baidarės nekainuoja daug, tai pasinaudoti tokia galimybė ir išmėginti, ką nors naujo – verta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *