Blogo kredito radimas skolina tinkle – greitas pinigų sprendimas

parašė , 2014-07-26 22:42

Kai jūs pradedate ieškoti grynųjų pinigų todėl, kad jums reikia jų per naktį ar net greičiau, jūs turite žinoti, koks jūsų pasirinkimas yra. Ne visi skolintojai siūlo blogas kredito skelbimo pažinčių skyrelyje kreditus, ir ne visi skolintojai dirbs su jumis, kad gautų jus pinigai, kurių jums reikia greitai.

Tačiau, kai kurie skolintojai specializuojasi greitų grynųjų pinigų paskolų jūsų nepaprastoms situacijoms aprūpinime. Tai padeda jums daryti daugiau, negu jūs galite manyti, kad jūs galite padaryti su pinigais ir padedate jums, kai jūs turite finansinę svarstomą problemą. Jei jūs žinote, jums reikia grynųjų pinigų, ir jums reikia jų greitai, tai bandote šitą penkis pasirinkimą.
Geriausi Penki Būdai Gauti Blogas Kredito kreditus

1. Grynųjų pinigų Pažangos/Mokėjimo dienos greitas kreditas

Geriausias pasirinkimas greitiems gryniesiems pinigams yra grynųjų pinigų pažanga ar mokėjimo dienos kreditas pasirinkimas. Jie gali būti surasti tinkle ir paprastai viskas, kurio jums reikia, yra vairuotojo pažymėjimas ar asmens tapatybės dokumentas, pastovus darbas, pajamos 1,000$ ar daugiau per mėnesį, įrodymas gyvenamosios vietos Jungtinėse Valstijose, ir jūs turite būti bent jau 18 amžiaus metų. Kai kurie skolintojai reikalingas einamosios sąskaitos, bet keli nereikalingas banko sąskaitos apskritai.

Jūs galite surasti šį tipą kreditas tinkle ir kreiptis labai greitai. Jie paprastai praneš žinią jums, jei jums pritars per kelias minutes. Jie netikrina jūsų kredito, tokiu būdu jūs neturite jaudintis dėl tos dalies apskritai.

2. Pėstininko Parduotuvės

Kitas pasirinkimas ieškantiems blogų kredito skelbimo pažinčių skyrelyje paskolų panaudoja pėstininko parduotuvę. Jūs galite paimti vertingą dalyką, kurį jūs valdote, kaip dalis papuošalų, elektroninio dalyko, ar kažko kita vertės, ir gaunate paskolą prieš tai. Jie paprastai duos jums paskolą apytiksliai pusei vertė ar šiek tiek mažiau. Tai yra puikus būdas gauti kelis šimtus dolerių greitai.

3. Šeima ir Draugai

Daugelis neapkęs šio pasirinkimo, bet kai jūs būsite beviltiškas gryniesiems pinigams, jūsų šeima ir draugai galėtų padėti jums. Jūs galite paprašyti kreditas nuo jų ir jei jie gali padėti, jūs turėsite tik sumokėti juos. Kartais tai nėra pasirinkimas, bet jei jums iš tikrųjų reikia pinigų, ir jums reikia jų greitai, kažkas, kurį jūs pažįstate, galėtų sugebėti padėti.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push ({});

4. Nuo asmens prie asmens kreditas

Truputis naujesnio pasirinkimo panaudoja vieną iš P2P ar nuo asmens prie asmens paskolų, kurios yra ten. Tai padeda jums gauti pinigus, kurių jums reikia, nepašaukdamas šeimos ar draugų. Kelios žiniatinklio svetainės siūlo šituos tipus paskolų ir leis jums gauti paskolą daugiau negu, kokie grynieji pinigai aukština pasiūlymą. Tačiau, šis pasirinkimas neleidžia jums gauti grynuosius pinigus per naktį ar tokiu greičiu kaip jums galėtų reikėti to. Tai paims iki apytiksliai savaitės, kad gautų pinigus, kurių jums reikia.

5. 100 dienų kreditas

Jei jūs žinote, kad grynųjų pinigų gavimas paskubomis yra būtinas, bet to po tik 30 dienų sumokėjimas neketina padėti jums daug, tai 100 dienų kreditas pasirinkimas gali padėti. Šis mokėjimo dienos kreditas tipas duoda jums, trigubina laiką sumokėti tai ir mažesni užmokesčiai. Jūs užmokėsite šiek tiek daugiau su palūkanomis, bet jūs neturite jaudintis dėl jų dviejuose ar trijuose užmokesčiuose sumokėjimo. Vietoj to, jūs gaunate 6 iki 8 užmokesčius sumokėti paskolą.

Kas padaryti jei Jūs Reikalingumas Bloga Kredito Skelbimo pažinčių skyrelyje greitas kreditas Šiandien?

Jei jūs žinosite, kad jums reikia pinigų, ir jums reikia jų šiandien, jūs turėsite tiktai porą pasirinkimo. Iš esmės, jūs galite panaudoti bet kurį iš pasirinkimo virš išskyrus P2P kreditus. Jie ima per ilgai, ir jūs negausite savo pinigų gana greitai. Jei jūs kreipiatės dėl mokėjimo dienos kreditas, ar grynieji pinigai aukština tinkle, tai jūs galite pamatyti savo grynuosius pinigus per 24 valandas ar mažiau. Kai kurios kompanijos gali net gauti jus jūsų pinigai per apytiksliai vieną valandą.

Priklausomai nuo kiek jums reikia, jūs galite privalėti faksą keliuose dokumentuose, apimdamas kopiją banko sąskaitos išrašo, kopiją jūsų asmens tapatybės dokumento, ir neseno atlyginimo galiuko kopiją. Tačiau, jei jūs pasirenkate vieną iš blogų kredito skelbimo pažinčių skyrelyje paskolų mažiau kaip 500$, jūs dažnai neturite siųsti faksu jokioje dokumentacijoje apskritai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *