Asmeninis kreditai draudimas

parašė , 2017-02-25 21:39

Yra keli faktoriai, kuriuos jūs negalite kontroliuoti, kuris gali priversti jus negalėti padaryti užmokesčius paskoloje, kuri yra jūsų atsakomybė.

Jūs galite susirgti ar būti apimtas dėl nelaimingo atsitikimo, kuris ima jus be darbo nusitęsusiam laikotarpiui. Galėjo būti, kad jūsų darbdavys turėjo sumažinti ant žmonių skaičiaus, kurį jis samdo, ar darbo užmokestis turėjo būti nuleistas; ar jei jūs esate savisamdytas, yra galimybės, kad jūsų verslas neuždirbo jūsų pakankamai, kad tęstų jūsų užmokesčius.

Galėjo būti, kad jūsų išlaidos padidėjo, ar palūkanų normos pakilo kadangi jūs iš pradžių gavote savo paskolą, ir tai padarė tai sudėtinga jums padaryti jūsų užmokesčius.
Rūpestis apie tokius daiktus gali būti sunkus ant proto kai kurių žmonių, kurie yra pensinio amžiaus ar gerai už pensinio amžiaus ir taip pat žmonėms, kurie turi mažus vaikus.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push ({});

Jie yra kai kurios iš priežasčių, kodėl kreditas draudimas, draudimo polisas, kuris saugo prieš nesugebėjimo galimybę padaryti atmokėjimą, yra pasiūlytas. Jums paprastai siūlys kreditas draudimą kiekvieną kartą kai, jūs imate išsimokėtinai, tačiau, turi būti suprantama, kad jūs neprivalote paimti kreditas draudimą, ir jums negali atsakyti anapus kredito tam, kad, kad nebuvo paimta tai. Kai jūs tikrai nusprendžiate panaudoti kreditas draudimą, išmintinga apsipirkti aplink geriausiems kursams, kadangi jie keisis nuo tiekėjo tiekėjui, ir jūs neturite nueiti su pirmu draudiku, su kuriuo jūs susisiekiate.

Jei jūs tikrai nusprendžiate panaudoti asmeninį kreditas draudimą, jūs galite ilsėtis šiek tiek lengvesnis žinojimas, kad, jei tam tikri įvykiai ne jūsų kontrolėje įvyksta, jūsų kreditas užmokesčiai bus užmokėti Jūsų vardu.

Jūs turite žinoti sąlygas ir pašalinimą, įtrauktą į politikos sutartis anksčiau, negu jūs susitarsite dėl bet kokio asmeninio kreditas draudimo tipo. Per didelis skaičius žmonių moka už kreditas draudimą be daug perspektyvos kada nors naudos turėjimo iš to ir kartais net nežinodami, ar tikrai jie turi tai. Jie yra kai kurios iš priežasčių, jūs turite kruopščiai tyrinėti visus pasiūlymus, kuriuos jūs gaunate asmeniniam kreditas draudimui prieš susitarimą paimti tai.

Kai kurie žmonės iš tikrųjų sutinka paskolinti draudimo nušvietimą žiniasklaidoje, nežinodami, kad jie gauna jį, todėl, kad skolintojai yra susirūpinę pridėti tai prie jūsų pranešimo kaip būdas padidinti jų savas pajamas.

Nesvarbu, kaip nepraktiškas tai atrodo, kartais šitie asmeniniai draudimo polisai išdėstys reikalavimą, kad jūs paimtumėte pirmą darbą, kurį jums pasiūlo po pralošimo jūsų dabarties vienas, be dėmesio į lygmenį mokesčio, pasiūlyto.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push ({});

Jei jums turėjo duoti laiką ieškoti geresnį mokėjimo darbą, visiškai galima, kad jūs sugebėtumėte surasti naują darbą, kuris yra labiau tinkamas degtukas jūsų darbo patirčiai ir mokesčio lygmeniui.

Visada geriausia turėti tiesiogines žinias apie draudimą, kurį jūs mokate už, ir jei tai nėra kažkas, kurio jūs norite, nepirkite to. Jei jūs atrandate, kad draudimas buvo pridėtas prie jūsų pranešimo be jūsų skubių žinių ar leidimo, praneša jūsų skolintoją ir panaikina tai be užlaikymo. Niekas nenori užmokėti už kažką, kurį jie neketina panaudoti ir ypač jei jie neprašė, kad tai būtų intiiated pirmiausia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *