Kaip panaudoti automobilį paskolai gauti?

parašė , 2017-05-01 23:45

Ar girdėjote apie patogų būdą skolintis? Tai – paskola už automobilį. Šis metodas leidžia jums gauti nemažą paskolą, o kartu ir nereikia pernelyg sukti galvos dėl to, kaip ir kada tą paskolą grąžinsite. Kadangi tikrai nebus taip, kad staiga neturite nė cento paskolai grąžinti, vis tiek visada liks jūsų užstatas.

Gaukite paskolą už užstatą

Pirmas dalykas, kurį reikia padaryti, tai turėti automobilį. Tuomet reikia susisiekti su paskolų už automobilį teikimo bendrove. Tą galima padaryti trimis būdais: internetu, telefonu arba tiesiogiai nuvykę į paskolų teikimo biurą. Toks yra, pavyzdžiui, Vilniuje, Kalvarijų gatvėje. Tuomet „Regitroje“ jūsų automobilis bus perrašomas kaip užstatas, o jūs gausite paskolą. Ją galite gauti tokio dydžio, koks bus jūsų pateiktas užstatas, arba mažesnę, jeigu to reikia. Gavę paskolą, galėsite ją leisti savo reikmėms, o jos grąžinimas bus numatytas sąlygose ir įsipareigojimuose, kuriuos jūs prisiimsite. Galbūt grąžinsite paskolą per kelis mėnesius didesnėmis dalimis, o gal mažesnėmis dalimis grąžinsite ją per porą metų. Paskolos pasiūlymas bus vis tiek subalansuotas jums ir geriausiai atitinkantis lūkesčius.

Kodėl taip skolintis apsimoka

Paskola už automobilį
Galbūt jums įdomu, kodėl taip apsimoka naudotis tokiu pasiūlymų kaip paskola už automobilį? Iš tiesų, daug kam tai yra labai patogi praktika dėl to, kad taip išvengiama nerimo dėl paskolos grąžinimo. Visi žinome apie tuos skelbimus internete, kai iš varžytinių parduodamas konfiskuotas nekilnojamasis turtas. Tai dažniausiai turtas žmonių, kurie negalėjo išsimokėti paskolų, tuomet turtą areštavo ir pardavė. Tačiau, kai skolinatės su užstatu – automobiliu, jokiu kitu turtu ar savo finansiniu saugumu jūs nerizikuojate. Jūs žinote blogiausią atvejį – jeigu ką, paliksite automobilį kaip užstatą. Kodėl tuomet jo neparduodate iškart ir neimate pinigų? Todėl, kad jūs tikitės, jog paskolą galėsite grąžinti. Taigi, pasiskolinsite, grąžinsite, ir mašina vėl bus jūsų. Juk gaila parduoti gerą mašiną, kuri yra pritaikyta jums, puikiai ją pažįstate, žinote stipriąsias ir silpnąsias jos vietas.

Klientų atsiliepimai

Tie, kam teko naudotis paskolos už automobilį paslauga, liko labai patenkinti. Štai Aurimas sako, kad labai džiaugiasi tokiu pasirinkimu. „Priežastis, dėl ko teko užstatyti automobilį ir imti paskolą, tai buvo atostogos. Ne kažkokia labai sudėtinga situacija, ne vargas, o malonumas. Mes norėjome su šeima mėnesiui išvykti į Tailandą, tačiau nei aš, nei žmona, negavome laiku atlyginimų ir atostoginių. Negali juk važiuoti tuščiomis kišenėmis. Bilietus, viešbučių rezervacijas turėjome, tačiau pinigų reikia kitiems dalykams keliaujant.Taigi, sumąstėme, kad reikia „įdarbinti“ mūsų „Fordą“, kol būsime išvykę. Nuvežėme į paskolų teikimo bendrovę, pasirašėme dokumentus, gavome sumą. Net neėmėme tiek, kiek būtume galėję gauti. Tai patogu, nes neprivalai imti visos sumos, kuri yra tavo mašinos vertė. Gavome tiek, kiek reikėjo, ir kiek žinojome, kad galėsime lengvai grąžinti sugrįžę, kadangi jau bus mums išmokėti pinigai. Dar kelionės metu matėme, kad į sąskaitas atėjo pinigai iš darboviečių, tuomet tada ir pervedėme pinigus paskolų bendrovei. Iš viso, buvome pasiskolinę 1000 EU, ir juos grąžinome per savaitę, taigi, ir palūkanos susidarė tikrai nedidelės. O ir mašiną pasaugojo tą mėnesį – nereikėjo bijoti, kad stovėdama prie daugiabučio ji kam nors pasidarys labai įdomi“, – savo patirtimi dalijasi Aurimas, grįžęs iš puikų atostogų.

Elena sako, kad jai paskola už auto priemonę labai padėjo skyrybų metu. „Skyrybos yra labai sunkus emociškai dalykas, bet manau, kad emociškai jos atsitinka anksčiau, negu ant popieriaus. Kai jau viskas išblėsta, tada belieka dalintis turtą, tvarkytis popierius. Mums taip buvo, ir daugiausiai aišku problemų buvo dėl bendro būsto. Reikėjo jį dalintis, ir tai nebuvo lengva. Todėl pirmas dalykas, kurį darėme, tai susitarėme gražiuoju. Aš vyrui pažadėjau išmokėti didelę sumą, už tai, kad jis man su vaikais palieka butą. Tos sumos neturėjau, teko užstatyti automobilį. Jis man nebuvo būtinas, bet praversdavo. Užstačiau, įsigijau mašiną už 100 eu, kitus pinigus atidaviau vyrui, taip ir pavyko viską išspręsti. Dabar po truputį atidavinėju tą skolą, nepasakyčiau, kad yra labai sunku ar baisu. Manau, gana gerai susitvarkėme ir ta paskola tikrai labai pagelbėjo“, – sako moteris.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *