Lengvųjų transporto priemonių supirkimas

parašė , 2017-05-06 23:48

Superka automoboliusTurint seną, nebevažiuojantį, techniškai netvarkingą, neturintį galiojančios techninės pažymos automobilį, gali būti sunku jį parduoti. Tačiau kreiptis į metalo laužo supirktuves nėra vienintelis galimas sprendimas. Automobilių supirkimas – tai paslauga, kurios metu greitai, operatyviai ir nešvaistydami savo brangaus laiko parduosite automobilį supirkėjams, didesne kaina negu metalo lauže. Supirkėjų siūlomos kainos yra didesnės negu siūlomos metalo lauže, todėl prisidėję turimas santaupas galėsite įsigyti kitą automobilį ar jums reikalingą prekę. Automobilių supirkimas kasmet tampa vis populiaresnis ne tik Lietuvoje, bet ir kitose Baltijos šalyse. Žmonės aktyviai domisi šia paslauga, kuri nereikalauja jokių investicijų, o svarbiausia, laiko.

Norint parduoti automobilį skelbimų internete pagalba ar keliaujant į tam tikras vietas kaip turgūs, niekuomet nežinosite kiek laiko užtruks automobilio pardavimo procesas, su kiek žmonių reikės susitikti, aprodant automobilį ir pan. Supirkimo paslauga išsiskiria tuo, jog pardavimo procesas įvyksta per valandą laiko, kartais net greičiau, nes įkėlus jūsų automobilio nuotraukas ir aprašymą į specialią užklausos formą internete, jau pusvalandžio bėgyje sulauksite supirkėjų skambučių. Taip pat šiuo atveju jums nereikės važiuoti į susitikimą su asmenimis, norinčiais pirkti jūsų automobilį. Supirkėjai į sutartą vietą atvyksta patys, sutvarko reikiamus dokumentus ir po pirkimo – pardavimo proceso, iškart atsiskaito grynais pinigais. Juos domina bet kokio modelio, bet kurių pagaminimo metų automobiliai, ratlankiai. Siūlomos lengvosios transporto priemonės gali būti bet kokios techninės būklės.

Taigi, turint nebenaudojamą automobilį ar kitą lengvąją transporto priemonę, kurią norisi parduoti ir atlaisvinti vietą automobilių stovėjimo aikštelėje ar garaže, tereikia kreiptis į supirkėjus internete esančiais telefono numeriais, rašyti elektroninį laišką arba užpildyti specialią užklausos formą. Pridėję keletą transporto priemonės nuotraukų, aprašę ją, paminėdami privalumus ir trūkumus, galėsite būti tikri, kad automobilį parduosite greitai. Nedelskite, nes geriausi supirkėjų pasiūlymai jus pasieks iškart užpildžius užklausos formą. Parduokite automobilį ar kitą lengvąją transporto priemonę jau šiandien!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *