Pirma paskola nemokamai

parašė , 2013-03-04 11:10

Kodėl yra FHA ir VA Paskolos pirma paskola nemokamai Palūkanų normos Žemiau negu Tradicinės Palūkanų normos? Tai yra klausimas, kuris prieina visada ir didelis. Jei jūs svarstote finansavimą iš naujo, ir jūs šiuo metu turite tradicinę paskolą, kuri gali ar negali būti palaikyta Fannie Mae ar Freddie Mac, jūs galite norėti svarstyti FHA ar VA paskolą.

Pirma paskola nemokamaiPaskolos palūkanų normos yra tipiškai žemesnės pirma paskola nemokamai FHA ir VA vidaus paskolai todėl, kad jie yra palaikyti Ginnie Mae, kuri yra vyriausybinis valstybės vientisumas. Nuo Ginnie Mae yra palaikyta pilno Jungtinių Valstijų vyriausybės tikėjimo, juos laiko patikimomis investicijomis. Tokiu būdu bet kokiam asmeniui ar valstybės vientisumui, kurie investuoja kapitalą į Ginnie, Mae palaikė paskolas garantuoja sugrįžimą ant jų investicijos. Kadangi jie yra patikima investicija, palūkanų normos yra žemesnės, ir norma sugrįžimo investitoriui taip pat bus mažiau
Panašiai, Fannie Mae ir Freddie Mac yra šiuo metu kontroliuojami vyriausybės be kreditas to, bet tiktai laikinas, kol jie nemažina jų apimtį ar privatizuoja juos vėl. Tipiškai, paskolos palūkanų normos yra truputį aukštesnės tradicinėse paskolose todėl, kad jie yra palaikyti Fannie Mae ar Freddie Mac, kurie yra privatus objektas. Bet koks asmuo pirma paskola nemokamai ar kompanija, kurie investuoja kapitalą į šitą objektą rizikuoja prarasti pinigus, tokiu būdu sugrįžimo norma bus aukštesnė negu investavimas į Ginnie Mae. Taip pat, paskolos palūkanų norma yra pirma paskola nemokamai truputį aukštesnė paskolos gavėjui.

Priežastis, kodėl jūs norėtumėte labiau vertinti tradicinę paskolą FHA paskolą yra pagrįsta 30 metų pastovia paskola nepriklausomai nuo to, kiek pinigų jūs padedate, yra vis dar mėnesinė paskolos draudimo premija bent jau 5 metus ir taip pat atviras paskolos draudimo mokestis 1.75 % paskolos kiekio, kuris eina į FHA. Su tradicine paskola, iki tol, kol yra 20 % mokėjimas grynaisiais tada nebūtų jokios mėnesinės paskolos draudimo ar atviras paskolos draudimo mokestis. Dėmesyje į VA paskolą, kuri yra Veteranams, nėra jokio mėnesinio paskolos studentams paskolos draudimo, tik atviras finansavimo mokestis.

Tiems būsto savininkams, kurie tikisi iš naujo finansuoti ir įsiskolinti daugiau kaip 80 % ant jų turto, bet mažiau kaip 98 % einamosios vertės, jūs galite norėti pažiūrėti į FHA ar VA paskolą, tai galėjo duoti naudos jums.

Jei jūs šiuo metu turite FHA ar VA paskolą tada, jūs norėtumėte tik iš naujo finansuoti naudojimą whats pavadintas aptakia paskola todėl, kad dauguma kvalifikacijos reikalavimų yra išmesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *