Garantuoti patarimai tam, kad nupirktų naują kompiuteriai

parašė , 2012-11-22 07:42

Tokiu būdu jūs galvojate apie naujo kompiuterio pirkimą…

Kur jūs pradedate? Yra labai daug prekės ženklų ir modelių pasiekiamų kompiuterių, ir tai gali viskas būti nedaug triuškinantis, kai jūs pradedate dairytis.

Kaip jūs apsisprendžiate, kokio kompiuterio jums reikia? Ir galbūt tai dar svarbiau, kaip jūs nusprendžiate, kokia geriausia vertė yra?

Aš pardaviau kompiuterius profesionaliai beveik 20 metų, ir yra tam tikrų “prekybos pokštų”, kurią dauguma kompiuterių parduotuvių ir pardavėjų panaudoja. Šitų paslapčių žinojimas gali priimti jūsų lengvesnį sprendimą ir padės jums pirkti teisingą kompiuteriai jūsų poreikiui.

Vienas iš svarbiausių daiktų, kuriuos jūs galite padaryti, pirkdamas naują kompiuteriai yra, daro sąrašą daiktų, kuriems jūs naudosite jį. Yra labai daug skirtingų modelių – su skirtingu gebėjimu – kad jūs galite lengvai nupirkti daugiau, ar mažiau, negu jums iš tikrųjų reikia, jei jūs nedarote.

Jei tai yra jūsų pirmas kompiuteris, tai gali būti šiek tiek sunkiau. Kol jūs nepanaudojote kompiuterio, sunku žinoti tiksliai, ką jūs galėtumėte norėti padaryti su tuo už akivaizdaus, kaip jungimas prie interneto.

Kai kuriems iš šitų daiktų reikia daugiau valdžios negu kiti. Pavyzdžiui, jungimui prie interneto iš tikrųjų nereikia daug valdžios. Net labiausiai pagrindinis pasiekiamas kompiuteris turbūt dirbs tik puikus.

Trys bendriausias pasirinkimas yra onsite, neša – ar gamintojo sandėlio paslauga.

Onsite paslauga gali būti naudinga, bet galvoti, ar jūs norite turėti būti pasiekiamas technikui, kad atvyktumėte ir diagnozuotumėte jūsų kompiuteriai, ir galbūt turėtumėte, kad grįžtumėte su dalimis kitu laiku.

Neškite paslaugoje, yra geras pasirinkimas, bet sužinoti, ar paslaugų centras yra gamykla, įgaliota garantijos remontui, taip pat kaip ar technikai yra visi patvirtinti.

Jūsų kompiuteriai akcija į gamyklos paslaugų centrą vežimas gali ilgai trukti – kartais daug savaičių. Tai taip pat kuria pavojų, kad jūsų kompiuteris bus sugadintas ar net prarastas vežime. Kai kuriais atvejais, gamintojas net pakeis jūsų kompiuteriai kitu vienetu ir persiųs tai atgal jums, užuot remontavęs tai. Tai gali būti jūsų pralošimo priežastis bet kokios informacijos, kuri buvo ant jūsų sistemos ir turėdamas perkrauti visą jūsų programinę įrangą.

Kitas garantijos aspektas, kad sužinotų apie yra techninis palaikymas. Sužinokite, jei kompiuterių gamintojas siūlo nemokamą telefono numerį ir į ką paslaugos kokybė panėšėja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *